Lazenby Residence

This slideshow requires JavaScript.

The Lazeby Resdence in Nashvile, Tennesse was a 4,000 square foot renovation to this 1920’s art deco styled home. The first thing was the revision of the kitchen.  Following that Wilson &Dawson Architects added a new family room, a new master bedroom suite, a  screened porch and a three car garage.  The original house was very compact and Wilson &Dawson Architects extended the floor plan so that the main living spaces and bedrooms were larger.  Currently, a new cabana is being added adjacent to the pool area.  The cabana is constructed of brick, copper and teak.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s