Art Lab

This slideshow requires JavaScript.

For this modern Art Lab Wilson & Dawson Architects were able to create an inexpensive alternative for the exterior of the Lab. Wilson & Dawson Architects was able to  accomplish this by using cement and a rain screen that acts as a  protective shell against water and other things. This creates an exterior like concrete but is half the cost of using concrete. This lab is also an open lab in the inside. This allows the flow of the work to be more flexible so since there is less roms and more open spaces.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s